Call Us:+4 0720 242 242
Instaappointment Image
Instaappointment image

TAXA AUTO 2

Home  /  informatii utile  /  TAXA AUTO 2

19.dec., 2017 Comentariile sunt închise pentru TAXA AUTO 2 informatii utile

TAXA AUTO 2

Distribuie pe Facebook

50-200 Euro/an prima estimare de impozitNoua taxa li se aplica tuturor soferilor, nu la inmatriculareImpozitul actual ramane

Dupa ce aproximativ 500.000 de romani s-au bucurat in 2017 ca si-au inmatriculat fara taxa masini second-hand aduse de afara, o mare lovitura e pe cale sa-i loveasca in moalele capului. Iar marsavia din spatele acestei strategii politice merita apreciata.

Liviu Dragnea a promis eliminarea TAXEI AUTO, numita pana la inceputul acestui an Timbru de Mediu, fix inainte de alegerile parlamentare. Si s-a tinut de promisiune in februarie, cand Romania, pentru prima oara din 2007, ramanea fara o TAXA AUTO. In acel moment, mii de soferi care asteptau de multa vreme sa aiba si ei un automobil inscris pe numele lor s-au bucurat nespus. Mii de soferi aveau in sfarsit posibilitatea sa-si treaca masinile pe numele lor, fara sa le mai duca la bulgari, puteau aduce de afara o masina mai veche, pe care sa si-o permita, brusc, toata lumea putea sa devina proprietar de automobil second-hand. Astfel, toate sediile DRPCIV la nivel national au fost luate cu asalt, cozi infinite, liste, spagi si combinatii. Iar bilantul la sfarsit de 2017 ne arata ca o jumatate de milion de automobile au fost aduse de afara si inmatriculate in Romania.

Insa ceea ce urmeaza sa simta pe propriul buzunar cei 500.000 de noi proprietari de masina bucurosi ca au BMW, Passat sau Audi fara taxa, este crunt. Si, fara indoiala, toti acei indivizi care s-au imbatat de fericire cand taxa a fost eliminata de Liviu Dragnea, isi vor da seama ca au fost inselati si pacaliti. Eliminarea taxei auto NU a fost o alegere pentru bunastarea, fericirea si implinirea cetateanului, ci una pentru mulgerea lui. Nu a fost intamplatoare, ci premeditata.

De ce sa pastrezi o taxa auto care aduce ceva bani, dar nu cine stie ce, cand poti sa o elimini provizoriu si sa impusti doi iepuri o data? Adica dai bine la public, pentru ca faci ce ai promis si minti lumea ca te gandesti la ei si ca iei masuri bune pentru cetateni, dar si practic stimulezi umplerea Romaniei de masini vechi, poluante, inmatriculate pe persoana fizica. Totul, ca dupa un an de pauza in materie de TAXA AUTO sa ai si mai multi musterii de la care sa incasezi bani prin lege.

Strategia PSD a fost de a astepta un an cuminti, timp in care s-a si desfasurat cascada de inmatriculari, dupa care taxezi pe toata lumea. De ce sa iei bani doar de la unii, cand poti lua si mai multi, de la inca 500.000 de fraieri care au pus botul la ce le-ai promis? Totul va culimina in martie 2018, cand va fi anuntata noua taxa ce va fi aplicata tuturor celor care au un automobil inscris in Romania.

TAXA AUTO este ilegala, o transformam in impozit

Sursa:4tuning.roLasa Un Comentariu